ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Καλή Χρωστο-χρονιά.



Συνεχίζουν οι τράπεζες να μαζεύουν όλο το χρήμα. Τσεπώνουν άγριους τόκους και προμήθειες και σε όποιον τολμάει να διαμαρτύρεται, περνάνε τη γραμμή "να είσαι και ευχαριστημένος που σας έχουμε ακόμα πελάτη".


Είναι συμφωνημένο το παιχνίδι μεταξύ τραπεζών. Θα μασουλίσουν τα 28 ΔΙς, θα διαθέσουν όπου και όπως θέλουν τα πλεονεκτήματα μέσω ΤΕΜΠΕ. Θα πνίξουν τους μικρούς πελάτες. Όποιος έχει να πουλήσει θα σώνεται. Όποιος δεν έχει; ανειδίκευτος εργάτης, υπάλληλος σε όποιες επιχειρήσεις επιβιώσουν ή δημιουργηθούν αργότερα, μετά την πλήρη καταστροφή της οικονομίας. Και η πλάκα είναι, ότι όλοι αυτοί οι καταχρεωμένοι, την ώρα που θα πεθαίνουν, ολόκληρη η αγορά θα πανηγυρίζει, γιατί υποχρεωτικά κάποια στιγμή, -όποια οικονομία φτάνει στον απόλυτο πάτο- μετά μπαίνει σε περίοδο νέας ανάπτυξης.


Καλή ΧΡΩΣΤΟΧΡΟΝΙΑ λοιπόν.


Και η χρονιά άρχισε πάρα πολύ άσχημα για ολόκληρο τον κόσμο, με το έγκλημα των Εβραίων, των Αμερικανών και των συνένοχων ή απαθών φίλων τους στη διεθνή κοινότητα.


Είναι συνυπεύθυνοι όλοι οι απαθείς και απόντες ηγέτες. Που πιθανά μετά την καταστροφή να πρωτοστατούν για την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας.


Η οργή μας δεν είναι αρκετή αυτή τη στιγμή. Με όλους τους τρόπους που μπορούμε, θα πρέπει να αναλάβουμε πιεστικές δράσεις.