ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

PASSARELLA?

Παρέλαση κάνουν τα προβλήματα. Πολλά τα γεγονότα σε εξέλιξη. Και είναι αλήθεια ότι μέρες τώρα, υποχρεώσεις του Komvarxi τον έχουν απομακρύνει από το Komvarxio του.


Ευτυχώς, η χώρα πια έχει μεγάλο πλούτο από μπλογκαδόρους και μπορεί ο καθένας να απουσιάζει, χωρίς να πάθει τίποτα σχεδόν η ενημέρωση του πολίτη.
Ενώ φαντάσου να αρρωστήσουν ταυτόχρονα ο Πρετεντέρης, ο Χατζηνικολάου και ο Ευαγγελάτος. Καταστροφή θα ήτανε. Πάει η ενημέρωση των πολιτών.
Ούτε για την ψαλίδα θα μάθουν πως πηγαίνει, ούτε σενάρια για την νέα επιτήρηση -που έρχεται-, ούτε για την ποιότητα των δακρυγόνων, ούτε για την πορεία του ΤΕΜΠΜΕ (ωι μάνα μου).


Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι ο komvarxis δεν μπορεί να ανταποκριθεί πια με συχνές αναρτήσεις και να κρατήσει ένα ρυθμό σωστό, που θα καθιστά ενδιαφέρον και χρήσιμο αυτό το blog.
Βέβαια, δεν εκτίω καμία ποινή (ρητό Πολύδωρα), το κέφι μας κάνουμε. Απλώς όμως, για ναναι αποδοτικό, σκέφτομαι διάφορα.
Σκέφτομαι ας πούμε αν θα βάλω ένα πρόγραμμα το οποίο να λέει μία δημοσίευση την εβδομάδα. Ή ένα σχήμα που θα συνδυάζει αρκετές αναδημοσιεύσεις. Ή να μοιραστώ το blog αυτό με κανένα "συνέταιρο" ή να "προσλάβω" συνεργάτες.

Το σκέφτομαι ακόμα. Θα το σκεφτώ και θα σας ενημερώσω.