ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Σε έφτυσε το ΠΑΣΟΚ; Τη δροσιά του νάχεις.

«Το ΠΑΣΟΚ με …έφτυσε» έλεγε στους συνομιλητές του ο κ. Κοτσώνης, για τον οποίο το ερώτημα είναι πλέον τι θα πει στους χιλιάδες ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια τον ψήφιζαν ως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και τώρα τον βλέπουν να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια καταρρέουσα κυβέρνηση, η οποία έχει αποδειχτεί για τον τόπο επικίνδυνη;(πολίτης της Κορινθίας)

Η άποψή μου είναι ότι πολύ καλά έκανε και τον έφτυσε το ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρει "ο πολίτης".

Μάλιστα, αν έφτυνε εγκαίρως τους διάφορους αλλαξοκώληδες γυροβολιάρηδες παραγοντίσκους, ίσως ήδη να είχαμε αποφύγει την δεύτερη κυβέρνητική θητεία της δεξιάς.

Προσωπικά χαίρομαι που ο κύριος Κοτσώνης βρήκε επιτέλους έναν χώρο που πραγματικά του ταιριάζει και το ΠΑΣΟΚ απαλλάχτηκε από την προβληματική παρουσία του.

Και κάτι άλλο: Aν η άλλη επιλογή του ΠΑΣΟΚ είναι να δίνει χρίσμα δημαρχαίων και νομαρχαίων σε όποιους πρίγκηπες της πολιτική ζωής "ενδέχεται σε αντίθετη περίπτωση να αξιοποιηθουν ως σύμβουλοι της Δεξιάς", τότε προτιμότερη είναι μια κλωτσιά σε κάθε νομό παρά ένας "γενικός συμβιβασμός".



Άτυπη θέση συμβούλου στο υπουργείο Εξωτερικών δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη, εξασφάλισε ο Θόδωρος Κοτσώνης, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και πολυπροβεβλημένος βουλευτής Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ, στο ψηφοδέλτιο του οποίου μέχρι πρόσφατα διεκδικούσε την συμμετοχή του!

(κλικ εδώ: Σύμβουλος της Ντόρας ο Κοτσώνης!)