ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Αίτηση Διαγραφής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Λόγω υψηλής ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών κυκλοφόρησε η ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ από τη ΝΝΔ. Την συμπληρώνετε και την αποστέλλετε στη ΝΝΔ (Ρηγίλλης 18). Δεν υπάρχει κάποιο χρηματικό κόστος διαγραφής. Απλά χάνετε τα 2 ευρώ που δώσατε για να γίνετε μέλος!

(κάντε κλικ επί της αίτησης για μεγέθυνση)http://atithasos.blogspot.com

2 σχόλια:

stefanos είπε...

;-) ΝΝΔ...

Ανώνυμος είπε...

Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!