ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Κέρδισε το στοίχημα ο Μιχαλολιάκος. Καθάρισε ο Πειραιάς.


ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ, ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΕ !
http://1.bp.blogspot.com/-9Nwnd2Pt1MY/TWuBkG33_1I/AAAAAAAAAMs/X9-cuMmITdA/s1600/mixal_450x.jpg

"...Με έκπληξη άκουσα το πρωί τον δήμαρχο του Πειραιά να λέει ότι κέρδισε το στοίχημα και ότι ο Πειραιάς έχει καθαρίσει.
REIRATIKO REPORTAZ
Θα ήθελα να μου πει κάποιος, ποιοί είναι η καθαροί δρόμοι του Πειραιά, γιατί η γειτονιά μου τουλάχιστον δεν έχει καθαρίσει.
Αν ο κύριος δήμαρχος θεωρεί ότι Πειραιάς είναι μόνο η πλατεία Κοραή και οι δρόμοι γύρω από το σπίτι του τότε εντάξει... η πόλη έχει όντως καθαρίσει.
Αν περπατήσει λίγο πιο πέρα όμως θα δει ότι η κατάσταση δεν έχει αλλάξει πολύ και γι'αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι απεργίες στις χωματερές.
Ελπίζω, οι προσλήψεις, που είπε ότι θα γίνουν στον τομέα καθαριότητας, να γίνουν άμεσα και η εικόνα του Πειραιά να αλλάξει σύντομα..."
πηγή peiraiasmono.blogspot.com

1 σχόλια:

diaskronos είπε...

Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
Προτείνουμε:
Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
galaxiako.blogspot.com 27/02/2011