ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008

Κορυδαλλός: Δεκαεξάχρονη πόλη, το όνομα της νέας Δημοτικής Κίνησης

Κέρδισαν όλες τις εντυπώσεις:
  • Γέμισαν τις Πλειάδες, ενώ έξω έπεφτε καταρρακτώδης βροχή
  • Έδειξαν αποφασισμένοι, σοβαροί και με σύστημα βεντάλια αντί αρχηγικού μοντέλου ξεδίπλωσαν μια σειρά από επιχειρήματα και έβαλαν στόχους.
  • Συγκρότησαν τελικά συμβούλιο πόλης, εκδόσανε απόφαση - δελτίο τύπου και ίδρυσαν Δημοτική κίνηση (ουσιαστικά η νέα παράταξη είναι έτοιμη)
  • Αναπαράγουν τώρα την εκδήλωση, μέσα από το blog της κίνησης, όπου παρουσιάζονται σταδιακά δέκα αποσπάσματα από τις Πλειάδες. Σταδιακά θα κλιμακώσουν και την διεύρυνση του συμβουλίου πόλης, αφού σε δελτίο τύπου που απέστειλαν στον komvo, αναφέρεται ότι παραμένει ανοιχτή η σύνθεσή του και θα συμπληρώνεται επί 100 ημέρες.

στις φωτογραφίες διακρίνονται (μικρή):

Νικολάκης Ρουσέτος και Δημήτρης Τριανταφυλόπουλος, παλιά στελέχη και με προηγούμενη συμμετοχή σε ψηφοδέλτια του κ. Χρήστου.

(μεγάλη) στο κέντρο, διακρίνεται η Μερόπη Κατσάνου, πρώην Αντιδήμαρχος και Διευθύντρια δημοτικού σχολείου, που πρόσφατα αποστασιοποιήθηκε από την παράταξη του κυρίου Χρήστου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η κα Λίτσα Βεσλεμέ, πρώην υποψήφια βουλευτής, κα Θεοδώρα Κοτσίφη, που επίσης συμμετείχε σε ψηφοδέλτιο του κ. Χρήστου, πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ανένταχτοι από διάφορους χώρους αλλά και γνωστοί "κατασκοποι" από τα διάφορα προσωπικά στρατόπεδα, οι οποίοι τελικά μάλλον εξυπηρετούν την ταχύτερη ανάπτυξη της κίνησης. Μέλος του συμβουλίου πόλης, συζητούσε προχτές με παλιό δημοτικό σύμβουλο, ότι εύκολα ένας παπαγάλος γίνεται τελικά ταχυδρόμικό περιστέρι.

Το ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ link

Στο συμβούλιο πόλης, συμμετέχουν:

Αρβανίτης Γιώργος, Καπελεντζής Ανδρέας,

Καραθεοδώρου Τάσος,Μωραΐτου Αριστέα, Νικολόπουλος Νίκος, Πασσάς Γιώργος,

Τουρλάκης Παναγιώτης, Τριανταφυλλόπουλος Δημήτρης, Φιλιππάκης Κοσμάς,

Φωτεινόπουλος Προκόπης, Χατζίνας Δημήτρης.