ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Κορυδαλλός, νερό.


Ξυπνάει, όπως κάθε πρωί, κατευθύνεται προς wc (chic) ανοίγει τη βρύση, περιμένει να ακούσει το πς, ανοίγει τα μισάνοιχτα μάτια, δεν βλέπει νερό. Ανοίγει κι άλλο τη βρύση, τρίβει τα μάτια, τίποτα. Υποθέτει ότι κάποιο λογαριασμό άφησε απλήρωτο. Τα βολεύει χωρίς νερό, βάζει λίγο γάλα στο ποτήρι, και ένα παξιμάδι στο στόμα. Σαν ακατάστατος Έλληνας, ποτέ δεν ξέρει που έχει τους λογαριασμούς. Και σαν προοδευμένος Έλληνας, ανοίγει το pc, πάει αμέσως στο google και ψάχνει τηλέφωνο (της ΕΥΔΑΠ βεβαίως). Χτύπησε Κορυδαλλός ΕΥΔΑΠ. Και ανησύχησε αμέσως, διαπιστώνοντας ότι το google γράφει... για αυτόν.
Ελευθεροτυπία - 450 εκατ. ευρώ φέσι στην ΕΥΔΑΠ
3 Νοεμ. 2008 ... Ωστόσο τρεις δήμοι, η Ηλιούπολη, ο Κορυδαλλός και το Χαϊδάρι, ...δεν εξοφλούν τους λογαριασμούς νερού για τους ... και πρόσθετα τέλη για τα νέα έργα που εκτελεί στο δήμο τους η ΕΥΔΑΠ. ...
www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=43920960,71328448 - Παρόμοιες σελίδες

Ωχ δικέ μου σκέφτηκε, μας πιάσανε. Ευτυχώς όμως είναι και άλλοι μαζί μας που θα μείνουν διψασμένοι και άβρεχτοι. Κορυδαλλός, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι. Παίρνει αμέσως τηλέφωνο τον κολλητό του στο Δημοτικό Συμβούλιο και του λέει: Κοίτα να δείς, να πληρώνετε το νερό γιατί τα σκουπίδια στο πεζοδρόμιο τα αντέχω. Τη βρώμα στο πετσί μου δεν την αντέχω. Και ψήφο δεν ξαναβλέπεις διαφορετικά. Η απάντηση είναι (απαθής), εμείς ένα διακανονισμό κάναμε αδερφούλη και τώρα μή διαβάζετε τέτοια, όλοι χρωστάνε και δεν είδες την ανάπλαση που κάναμε στην πλατεία και... Εν τω μεταξύ πς πσσσς το νερό τρέχει. Η διακοπή έχει τελειώσει. Χαρούμενος που θα βραχεί απαντά: Ξέρω, ξέρω, είστε και η πρώτη Δημοτική αρχή μεγάλε.