ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Βρε κουτάβια δεν υπάρχει θέμα.


ΔΗΜOΣΙΟΦΡΑΦΟΣ: Κύριε Τραγάκη, δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες; Διαβάζει λάθος μερικά πράγματα ο κ. Μεϊμαράκης και άλλοι βουλευτές σας;
«Γιάννης Τραγάκης»: Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε μια διευκρινιστική δήλωση, η οποία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Στην κοινή γνώμη έχει εμπεδωθεί, έχει «τσιμεντοποιηθεί» για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση μηχανικού, η ιδέα ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Έχει γίνει, πια, κοινή συνείδηση στον κόσμο μέσω των ΜΜΕ.
ΔΗΜOΣΙΟΦΡΑΦΟΣ: Εσείς λέτε ότι δεν υπάρχουν;
«Γιάννης Τραγάκης»: Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία πολιτική ευθύνη. Εδώ θέλω να κάνω μια παρατήρηση. Το ΠΑΣΟΚ είναι στριγμωμένο τώρα. Ξέρετε γιατί; Διότι, αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς βγήκαν τα πράγματα. Ακυρώνεται άμεσα η πρόταση για νέα προανακριτική επιτροπή. Για ποιο λόγο; Αυτή τη στιγμή, έχουμε όλο το υλικό αυτών των μαρτυρικών καταθέσεων και σας διαβεβαιώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι για έναν από εκείνους τους υπουργούς που κατηγόρησαν, μέσω της αίτησης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, κανενός δεν αναφέρεται, καν, το όνομα του. Σε 9.400 σελίδες, δεν αναφέρεται καν το όνομα υπουργού. Είναι δυνατόν, με αυτές τις μαρτυρικές καταθέσεις και αυτό τον έλεγχο που έχει γίνει, να ζητήσουν τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής; Με ποια δικαιολογία; Και σας πληροφορώ, ότι το 80% των κληθέντων μαρτύρων, είναι προταθέντες από το ΠΑΣΟΚ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Σας ευχαριστώ πολύ.
Κι εμείς ευχαριστούμε τον κύριο πρόεδρο. Μας έδωσε θέμα.

Όλη η συνέντευξη του πρόεδρου:
http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7078580
Ο Komvarxis από ΝΔ θα στηρίζει Τραγάκη. Να το ξέρετε.