ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Ψηλά στον Κορυδαλλό μπαζώνουν χώματα και ιδέες.

Από το neagenia

"Οικοδομούν το σοσιαλισμό στον Κορυδαλλό".


Διακομματική στήριξη ζητά ο "ανεξάρτητος" Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
Στήριξη θα του δώσουν
μόνο οι "πετυχημένοι" μικροαπατεώνες του βουλευτικού κατεστημένου, οι τοπικές παραδουλεύτρες υπερτοπικών εργολαβικών συμφερόντων, οι μεσολαβητές εκδοτικών και μικροεκδοτικών επενδύσεων και ορισμένοι μικροβολεμένοι που συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο των παραπάνω αρρωστημένων σχέσεων του σκουριασμένου συστήματος της τοπικής εξουσίας.

Εδώ, ο κ. Κασιμάτης συναντά τον Υφυπουργό της Ν.Δ. κ. Ιωαννίδη. Στην συνέχεια όμως, η φωτογραφία αντικαθίσταται με άλλη, όπου προσπαθεί να ψήσει με δωράκι τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο τίτλος όμως μένει: "Συνάντηση Κασιμάτη - Ιωαννίδη".

Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κατέλαβαν θέσεις οργάνων σε Δημοτικό, Νομαρχιακό ή περιφερειακό επίπεδο, υποστηριζόμενα από αυτό ακριβώς το άθλιο και αρρωστημένο σύστημα, αφού έκαναν τα πάντα -σχεδόν- για να διαλύσουν την συλλογική λειτουργία των οργανώσεων και να αποκλείσουν με διάφορους τρόπους τους ανεπιθύμητους, εισηγούνται τώρα κατά πλειοψηφία την στήριξη του ανεξάρτητου υπερδιαπλεκόμενου Δημάρχου.


Ένα μικρό δείγμα από την οικοδόμηση του σοσιαλισμού του κυρίου Κασιμάτη!
πηγή βίντεο:
το φιάσκο της τετραετίας!!!
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού, διακινούν επιστολή (και μαζεύουν πολλές δεκάδες υπογραφές), με την οποία κάνουν σαφές ότι θα πολεμήσουν σκληρά μέχρι το τέλος "ενάντια στα λαμόγια της πολιτικής" από όπου και αν προέρχονται.