ΚΟΜΒΟΣ - komvos - ΚΟΜΒΟΣ

Αυτοσχέδιο περιοδικό του internet ΣΧΟΛΙΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΕΙΡΑΙΑ και όχι μόνο

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Άκυρες οι δημοσκοπήσεις για τον Πειραιά;

Διαγραφή της εταιρίας ραδιοφωνικών μετρήσεων Focus-Bari από τα μητρώα

komvarxis σχόλιο: Ρε σύ αυτή δεν είναι που είχαν αναλάβει τις δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ για τους Δημάρχους και τον περιφερειάρχη Αττικής;

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γ. Ραγκούσης υπέγραψε νωρίτερα τη διαγραφή της εταιρίας μετρήσεων ακροαματικότητας ραδιοφωνικών σταθμών FOCUS-BARI από τα μητρώα των Επιχειρήσεων Ερευνών Ραδιοτηλεοπτικής Αγοράς. Στην ανακοίνωση του υπουργού αναφέρονται τα εξής:
«Υπεγράφη από τον υπουργό κ. Γ. Ραγκούση, η απόφαση ανάκλησης της υπ΄ αριθμ. 25695/Ε/5131/19-12-1997 απόφασης του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε., με την οποία η επιχείρηση FOCUS ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ Α.Ε. (νυν FOCUS BARI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Α.Ε.) ενεγράφη στο μητρώο Επιχειρήσεων Ερευνών Ραδιοτηλεοπτικής Αγοράς του άρθρου 11 παρ. 2 του Ν. 2328/1995 (ΦΕΚ Α΄ 159), αναδρομικά από τότε που υπεισήλθε η εταιρία CIVITAS Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στη μετοχική της σύνθεση, ήτοι από 30/6/2008». Υπενθυμίζεται πως η εταιρία κατηγορούσε διάφορα blogs για την κριτική που είχε δεχτεί στο παρελθόν μέσω δημοσιευμάτων τους. Η αναδρομικότητα της απόφασης καθιστά άκυρες όποιες έρευνες έχει διεξάγει η Focus από τις 30 Ιουνίου του 2008 μέχρι και σήμερα.

Ανακοίνωση της focus

πηγή